Σε εφαρμογή από Παρασκευη 6 Σεπτεμβρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πολυαναμενόμενη βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων. Πλέον ρυθμίζονται σε 120 δοσεις οι οφειλές πολιτών αλλά και εταιρειών που είναι βεβαιωμένες έως 31.12.2018 στη Δ.Ο.Υ.

H νέα ρύθμιση προβλέπει:

-μείωση τη ελάχιστης δόσης στα 20 ευρώ αντί 30 ευρώ που ήταν έως τώρα
-μείωση του επιτοκίου στο 3% από 5%
-ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων και των επιχειρήσεων με βασική οφειλή ως 1 εκατ. ευρώ (μέχρι σήμερα οι εταιρείες μπορουσαν να ρυθμίσουν σε έως 36 δόσεις)
– καταβολή προκαταβολής (κατ’ ελάχιστο 2πλάσια της μηνιαίας δόσης), με κέρδος τη διαγραφή των τόκων και προσαυξήσεων που αντιστοιχούν στο ύψος της προκαταβολής.

Όσοι έχουν ηδη προχωρήσει σε ρυθμιση μπορούν αν θέλουν να επαναλάβουν την αίτησή τους στη νεα ρύθμιση των 120 δόσεων και να επωφεληθούν από τις βελτιώσεις.

Τέλος, όσοι εχουν δεσμευμένους λογαριασμούς λόγω οφειλών στη Δ.Ο.Υ., μπορούν να εκτυπώνουν από το σύστημα της Α.Α.Δ.Ε. «βεβαίωση αποδέσμευσης» την οποία θα υποβάλλουν στην τράπεζα εντός μηνός.

Επισκεφτείτε άμεσα τα γραφεία μας σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, καθώς η προθεσμία των αιτήσεων λήγει 30 Σεπτεμβρίου 2019 και δεν αναμενεται να υπάρξει παράταση.